لیست اختراعات الهام صابریان
روش بازسازي جوانه دندان در محل بي دنداني، روشي براي بازسازي جوانه دندان در محل بي دنداني مي باشد كه مرتبط با حوزه مهندسي بافت در دندانپزشكي مي باشد . مطالعات قبلي موفق به بازسازي پالپ و عاج دندان شده بودند اما با استفاده از اين روش مي توان سلول هاي بنيادي پالپ دندان را به سلول هاي سازنده اجزاي دندان متمايز كرد و يك دندان تازه ايجاد كرد. از آنجايي كه در انسان و بيشتر موجودات زنده قابليت رويش مجدد براي دندان هاي از دست رفته در طبيعت وجود نداردو روش هاي دندانپزشكي موجود سعي در جايگزيني بافت هاي از دست رفته با استفاده از مواد صناعي دارند كه توليد و تهيه اين مواد بسيار پيچيده و وابسته به تكنولوژي هاي دقيق و بسيار هزينه بر است و منجر به تحميل هزينه ها بالاي درماني به جامعه و دولت ها مي شود، لذا اين روش علمي نقطه عطفي را در درمان هاي دندانپزشكي پايه گذاري مي كند.دندان ايجاد شده كاملا طبيعي است و برخلاف ايمپلنت با استخوان هاي اطراف اتصال بافتي و دائمي برقرار مي سازد.
دستگاه ضدعفونيكننده سريع ازون با تيوب تنظيمكننده حجم هوا در زمينه فني خدمات پزشكي و دستگاههاي ضدعفوني كنندگي سطوح و وسايل ميباشد. دستگاه ضدعفونيكننده ازون حاضر شامل اجزاي مختلف جعبه دو محفظهاي، ازون ژنراتور، مجراي جريان هوا، شير سلونوئيد، شير يكطرفه، فن، نمايشگر و برد و پنل كاربر، سيستم قفل برقي، لامپ UV، تيوب، فن مجزاي هوا و سنسور تشخيص عفونت ميباشد. اين دستگاه قابليت ضدعفوني اشياء خشك و تر را بصورت جداگانه و در مراحل مجزا داراست. امحاء گاز ازون از طريق لامپ UV و همچنين ورود مقدار معيني هوا به داخل دستگاه، صورت ميگيرد و اين عمليات تا رسيدن غلظت گاز ازون به ميزان مجاز ادامه دارد. براي افزايش سرعت فرآيند ضدعفوني، كاهش حجم محفظه توسط يك تيوب لاستيكي از نوع كمفشار انجام شده است كه در كف محفظه قرار ميگيرد و هوا توسط فن از محيط بيرون به داخل تيوب تا فشار مشخص وارد ميشود و باعث كاهش فضاي محفظه ميشود. براي تشخيص عفونت و مشخص شدن اينكه چه مقدار عفونت هنوز باقي مانده است و گزارش آن به كاربر، از سنسور تشخيص عفونت استفاده شده است. اين دستگاه در منازل و كليه محيطهاي كاري و اداري براي ضدعفوني كردن وسايل مختلف استفاده ميشود.
پپتيدهاي ضد سرطان استخراجشده از پسته، كپسوله شده در نانوذرات پروتئين سويا با استفاده از روش تهنشيني كپسوله شدند تا بهعنوان داروي ضد سرطان پتانسيل درماني و تحويل آنها افزايش يابد. پروتئينهاي پسته از طريق هيدروليز آنزيمي ايزوله شده و به قطعات كوچك (پپتيدها) تبديل شدهاند. اين قطعات توسط HPLC جدا شده و دو پپتيد زيستفعال جديد، Pistacia-Zardin1 و Pistacia-Zardin2، كه اثر ضد سرطاني دارند، از پروتئينهاي پسته ايزوله شدند. اين پپتيدهاي ضد سرطاني كشف شده با استفاده از روش تهنشيني در نانوذرات مبتني بر پروتئين سويا قرار گرفتند تا از تخريب آنها جلوگيري شود و پتانسيل درماني و تحويل آنها افزايش يابد. كپسوله كردن تركيبات زيستفعال در نانوذرات پروتئين سويا ميتواند پايداري، حلاليت و تحويل هدفمند آنها به سلولهاي سرطاني را بهبود بخشد و اثربخشي درماني آنها را افزايش دهد. نانوذرات با اندازه متوسط تقريبي 100 نانومتر براي نانوذرات بارگذاريشده با Pistacia-Zardin1 و 110 نانومتر براي نانوذرات بارگذاريشده با Pistacia-Zardin2 با موفقيت سنتز شدند. توالي اسيد آمينههاي پپتيدهاي زيستفعال در فراكسيونهاي F6 و F10-2 بهترتيب Leu-Ala-Asn-Ala-Arg (Pistacia-Zardin1) و Val-Asn-Val-Lys-Arg-Ala (Pistacia-Zardin2) تعيين شد. اين پپتيدها بهطور مؤثري رشد خطوط سلولي سرطاني آزمايششده (OVCAR3, MCF-7, AGS) را بدون ايجاد سميت قابل توجهي براي سلولهاي طبيعي مهار كردند. Anticancer peptides extracted from Pistacia, encapsulated in soy protein nanoparticles
موارد یافت شده: 3